Известие

Collapse
No announcement yet.

Разбиха ми GTV-то

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разбиха ми GTV-то

Да ви се оплача днес сутринта мръсните джамбази ми задигнаха MP3-ката от колата. Не са счупели прозореца, а са напанали по някакъв начин стъклото надоло при което са разбили целия механизъм. Сега немога и да почна да е правя, че Застрохователя днес не работи. Та и въпроса някой да има този механизъм на дясната врата, имам предвид това X-образното което се движи нагоре надоло. Другото си е ок моторчето работи.
    ПП. Внимавайте пак са плазнали гадовете 3 коли бяхме потърпевшите пред блока /Дружба 1 /. Следователите казаха, че има пик на кражби и не само по колите,ами и по апартаментите.
    Alfa Romeo GTV

Ужас колега съчувствам ти

Иначе механизъм питай яворчо той трябва да има
    sigpic
    GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
    Lulin Group Ltd.

Comment

Преди месец ми отвориха Фиата в Младост 1 и откраднаха ЦД-то.
      Поне си я бяха отключили и всичко си беше цяло.
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Колега съжалявам за случката Ти панела ли оставяш в колата, та си им привлекал вниманието ?
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщение
          Да ви се оплача днес сутринта мръсните джамбази ми задигнаха MP3-ката от колата. Не са счупели прозореца, а са напанали по някакъв начин стъклото надоло при което са разбили целия механизъм. Сега немога и да почна да е правя, че Застрохователя днес не работи. Та и въпроса някой да има този механизъм на дясната врата, имам предвид това X-образното което се движи нагоре надоло. Другото си е ок моторчето работи.
          ПП. Внимавайте пак са плазнали гадовете 3 коли бяхме потърпевшите пред блока /Дружба 1 /. Следователите казаха, че има пик на кражби и не само по колите,ами и по апартаментите.
          Eто поредната простотия в България
          Просто нямам думи...
          Дано колега бързо оправиш всичко пък ако имаш късмета и полицията да намери МР3-ката всичко ще е супер...
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

ее дейба тяхната м*ма аз за тва мойта кола вече не я оставям пред нас държа е на най-близката бензиностанция която хич не ми е близо даже сяка сутрин преди работа хода по 10 мин пеша да си зема колата ама поне е на камери там нищо няма да ми откраднат или надраскат
            landikar
            Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Мама им стара!
              Явно наистина има пик в Дружба, тази сутрин един приятел ми се оплака, че са му разбили апартамента!
              Alfa Romeo 166 3.0 V6
              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                Мама им стара!
                Явно наистина има пик в Дружба, тази сутрин един приятел ми се оплака, че са му разбили апартамента!

пика не е в дружба а в цяла София. Той бащати ме видя сутринта даже ми каза как се сваля кората.
                Alfa Romeo GTV

Comment

И на мен ми се случи същото на ГТВ-то преди 2 седмици
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                    Фабричната навигация ли са ти откраднали, защото забелязах, че на "1st Italian Track Day" не беше с нея.

Comment

ееее верно ли??? какви са пораженията?

баси става все по-зле последните месеци...не ми се мисли зимата, какво ще става.... безумна работа...
                      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
                        ееее верно ли??? какви са пораженията?

баси става все по-зле последните месеци...не ми се мисли зимата, какво ще става.... безумна работа...
                        Счупен механизъм на стъклото и малко следи по централната конзола ма вече е оправена
                        sigpic
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Счупен механизъм на стъклото и малко следи по централната конзола ма вече е оправена

И при мен така счупен механизъм. По добре стъклото да бяха счупили. Тоя механизъм е по скап и по труден за смяна. Само се чудя как стъклото е издържало на натиска на долу. Мех. е доста як.
                          Alfa Romeo GTV

Comment

доста гадно. Явно е възможно със силен натиск да се свали и са фанали цаката.... ужас
                            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщение
                              И при мен така счупен механизъм. По добре стъклото да бяха счупили. Тоя механизъм е по скап и по труден за смяна. Само се чудя как стъклото е издържало на натиска на долу. Мех. е доста як.
                              Но пък се ремонтира
                              sigpic

Comment

Working...
                              X